Kosmoskynän uusi päätoimittaja aloittaa vuoden vaihteessa

Kosmoskynä saa riveihinsä uuden päätoimittajan Toni Saarisen väistyessä tehtävästä vuoden lopussa. Haluamme kiittää Tonia mahtavasta työstä lehden eteenpäin viemisen kanssa! Kosmoskynä on tarjonnut laadukasta luettavaa ja sen ulkonäkö on ammattimainen ja tyylikäs. Tästä on toki kiittäminen myös taittajaa Peppi Kääpää ja muita lehden tekijöitä, nykyisiä ja aiempia.

 

Uutena päätoimittajana vuonna 2021 aloittaa Liisa Näsi. Näsi on tullut spefipiireihin valtavirran mutkan kautta ja hänellä on näppinsä mukana monessa. Esitellessään itsensä hallitukselle Näsi kertoi olevansa kaikkea muuta kuin turvahakuinen ja hyppäävänsä pää edellä Kosmoskynän päätoimittajuuteenkin. Olemme onnellisia, että hän halusi ja uskalsi lähteä rakentamaan kanssamme uutta lehteä. Lämpimästi tervetuloa mukaan!