Liity jäseneksi

Liity Suomen tieteis- ja fantasiakirjoittajien jäseneksi!

Yhdistykseen voi liittyä kuka tahansa kiinnostunut. Jäsenmaksu vuodelle 2017 on 16 euroa ja pitää sisällään kaksi (2) Kosmoskynä-lehden numeroa.

Liittyminen tapahtuu maksamalla jäsenmaksu (16 euroa vuonna 2017, nuorisojäsenmaksu alle 18-vuotiaille 8 euroa, perhejäsenmaksu 8 euroa *) seuran tilille IBAN: FI09 8000 1901 7460 33, BIC: DABAFIHH. Viitteeksi 20174.

Ilmoitathan maksun jälkeen yhteystietosi yhdistyksen jäsenrekisterin sähköpostiosoitteeseen kortisto(a)kosmoskyna.net.

* Perhejäseneksi voi liittyä, jos joku samasta perheestä on jo yhdistyksessä. Perhejäsen ei saa Kosmoskynää, mutta muut jäsenedut.

Sähköpostilista

Liity sähköpostilistalle saadaksesi yhdistyksen tiedotteet! Yhdistyksellä on jäsenistölle tarkoitettu sähköpostilista, jonka kautta tiedotetaan Stk:n toiminnasta ja muusta kirjoittajia kiinnostavasta.

Sähköpostilistalle voidaan liittyä osoitteesta https://lists.utu.fi/mailman/listinfo/stk. Listalle rekisteröityneet voivat myös lopettaa listan tilaamisen saman osoitteen kautta.

Sähköpostilistan arkisto on rekisteröityneiden käyttäjien luettavissa osoitteessa https://lists.utu.fi/mailman/private/stk/.

Sähköpostilistan osoite on stk(a)lists.utu.fi.

Listalle voivat lähettää viestejä ainoastaan sille kuuluvat henkilöt.

Facebook

Stk löytyy Facebookista, Sivuille päivitetään ajankohtaisia uutisia ja tiedotteita.

Netticolosseum

Netticolosseum on Stk:n jäsenille ja kaikille muillekin kiinnostuneille tarkoitettu keskustelu- ja ajatustenvaihtofoorumi kaikista kirjoittamiseen liittyvistä asioista.