Liity jäseneksi

Liity Suomen tieteis- ja fantasiakirjoittajien jäseneksi!

Yhdistykseen voi liittyä kuka tahansa kiinnostunut. Jäsenmaksu vuodelle 2021 on 20 euroa ja pitää sisällään kaksi (2) Kosmoskynä-lehden numeroa.

Liittyminen tapahtuu täyttämällä liittymislomake Yhdistysavain-palvelussa. Sen lisäksi sinun tulee maksaa jäsenmaksu (20 euroa vuonna 2021, nuorisojäsenmaksu alle 18-vuotiaille 10 euroa, perhejäsenmaksu 10 euroa *) seuran tilille IBAN: FI09 8000 1901 7460 33, BIC: DABAFIHH. Viitteeksi 20213.

Jos olet jo jäsenemme, saat sähköpostitse ohjeet kunkin vuoden jäsenmaksun maksamista varten. Sähköposti tulee Yhdistysavaimesta vuoden alussa.

* Perhejäseneksi voi liittyä, jos joku samasta perheestä on jo yhdistyksessä. Perhejäsen ei saa Kosmoskynää, mutta muut jäsenedut.

Sähköpostilista

Liity sähköpostilistalle saadaksesi yhdistyksen tiedotteet! Yhdistyksellä on jäsenistölle tarkoitettu sähköpostilista, jonka kautta tiedotetaan Stk:n toiminnasta ja muusta kirjoittajia kiinnostavasta.

Sähköpostilistalle voidaan liittyä osoitteesta https://lists.utu.fi/mailman/listinfo/stk. Listalle rekisteröityneet voivat myös lopettaa listan tilaamisen saman osoitteen kautta.

Sähköpostilistan arkisto on rekisteröityneiden käyttäjien luettavissa osoitteessa https://lists.utu.fi/mailman/private/stk/.

Sähköpostilistan osoite on stk(a)lists.utu.fi.

Listalle voivat lähettää viestejä ainoastaan sille kuuluvat henkilöt.

Facebook

Stk löytyy Facebookista, Sivuille päivitetään ajankohtaisia uutisia ja tiedotteita.

Kannattaa seurata myös Kosmoskynä-lehden Facebook-sivua.

Osoitteenmuutos

Voit ilmoittaa muuttuneista yhteystiedoistasi kirjoittamalla osoitteeseen info@tieteiskirjoittajat.net tai muokkaamalla niitä itse jäsenrekisterissä.