Stk:n miitit alkavat Oodissa

Torstaina 31.10. kello 19-21 järjestetään Oodin kirjastossa ensimmäinen STK:n kirjoittajamiitti! Tapaaminen järjestetään Oodin ryhmätilassa 4, toisessa kerroksessa. Tule hakemaan vertaistukea takkuiseen tekstiin, jakamaan kirjoittamisen iloja ja suruja ja tarjoamaan kantapään kautta hankittua kokemusta itseäsi kokemattomammille. Kirjoittaminen voi olla yksinäistä hommaa, mutta mökkihöperyyttä voi joukolla karkottaa!

Miiteistä on tarkoitus tulla säännöllinen juttu, niin että aika ja paikka vaihtelevat kiinnostuksen ja ehtimisen mukaan esim. sillä tavalla, että joka kolmas viikko tavataan eri pk-seudun kirjastossa. Jos siis et pääse mukaan ensimmäiseen tapaamiseen, kannattaa pitää silmällä tulevia tiedotuksia tai seurata keskustelua Stk:n Facebook-ryhmässä.

Voit myös lisätä itsellesi miittien Google-kalenterin, jolloin saat tiedon seuraavista miiteistä vaikka suoraan puhelimeesi:

Linkki suoraan kalenteriin: http://bit.ly/stkmiitit

Vaihtoehtoinen ical-linkki: https://calendar.google.com/calendar/ical/7aiumi5ldn5aq1jf99329tceq8%40group.calendar.google.com/public/basic.ics

Tervetuloa mukaan miitteihin!