Luovan työn vaiheet -prosessikirjoituspajaan la 25.11.2017 mahtuu vielä mukaan!

Luovan työn vaiheet -prosessikirjoituspajan järjestyminen on nyt varmistunut. Kurssilla on hyvin vielä tilaa, joten nyt sankoin joukoin mukaan!

Kurssilla käydään läpi luovan työn hyviä käytänteitä prosessikirjoittamisen kautta: miten tuottaa tekstin ensimmäinen versio nopeasti ja tehokkaasti, miten muokata rakennetta ja kieltä kullakin editointikierroksella etc. Aamupäivän keskusteluosuudessa pohditaan luovassa työssä kehittymiseen vaadittavia asenteita: miten harjoitella oikein, mistä löytää energia ja keinot oman tuotoksen kehittämiseen etc. Aamupäivän paneelissa vieraana on muusikko ja musiikkipedagogi Reetta Näätänen, joka valottaa systemaattisen harjoittelun ja oman tulkinnan (kirjoittajan kannalta tekstin version) työstämisen psykologiaa. Kurssilla käydään siis läpi tiukkaa teoriaa ja käytännön harjoituksia poikkitaiteellisesta ulottuvuudesta huolimatta (tai osin juuri sen takia). Kurssi tarjoaa erinomaisen tilaisuuden myös oman kirjoitusprosessin tarkasteluun ja kehittämiseen tarkoituksenmukaisemmaksi.

Kurssi järjestetään Tampereella. Vetäjänä on Reetta Vuokko-Syrjänen. Ilmoittautumiset osoitteeseen spefi.tampere@gmail.com ti 21.11.2017 mennessä (max 12 osallistujaa). Kerrothan ilmoittaumisen yhteydessä nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi, oletko STK:n jäsen sekä mahdollisen erityisruokavalion kahvitarjoilua varten. Kurssin hinta on 15€ STK:n jäsenille ja 20€ muille (sisältää aamu- ja iltapäiväkahvit).