Tulossa: Meliwas ja muita kaupunkeja

Stk julkaisee urbaanin fantasian novelliantologian ”Meliwas ja muita kaupunkeja”.

Kansi: Tapio Ruotsalainen

“Meliwas on jaettu neljään vyöhykkeeseen sen mukaan, kuinka paljon muutoksia keskimäärin tapahtuu. Ykkösellä muutokset ovat harvinaisia, nelosella päivittäisiä. Olisiko sinulla jotain kysyttävää muutoksista tai Meliwasista tässä vaiheessa?”

Ihmisten siirryttyä maalta kaupunkiin nuuttipukit, saunatontut ja aarnivalkiat joutuvat sopeutumaan uuteen ympäristöön. Merenneidoista tehdään turistinähtävyys, joukkoliikenne rikkoo todellisuuksien rajat ja kuolleet hakevat paikkaansa yhteiskunnassa.

Tässä kirjassa fantasiallinen törmää urbaaniin ja näyttää meille kaupunkeja, jotka muuttuvat tosiksi heti, kun katsomme toisaalle.

Antologian kirjoittajiin kuuluu niin omia teoksiaan julkaisseita kirjailijoita kuin nousevia kykyjä. Jokainen heistä on käynyt joskus kaupungissa.

Antologian ovat toimittaneet Mia Myllymäki, Camilla Kantola, O. E. Lönnberg, Arren Zherbin ja Shimo Suntila. Kirja ilmestyy 1.8.2017, ja tarkemmat tiedot kirjasta ja tilausohjeet tulevat näille sivuille myöhemmin.