Tulossa: Cosmos Pen 2017

Worldconin kunniaksi Suomen tieteis- ja fantasiakirjoittajat ry julkaisee Kosmoskynä-lehden englanninkielisen erikoisnumeron Cosmos Pen, jonka teemana on ”A Travel Guide to Finnish Weird”.

 

Cosmos Pen on tuhti 4-värinen paketti novelleja, raapaleita, runoja, sarjakuvaa, artikkeleita ja kolumneja suomalaisilta kirjoittajilta. Saara Henrikssonin artikkeli Recent Developments in Finnish Weird luo katsauksen siihen, mitä viimeisten viiden vuoden aikana on tapahtunut suomalaisella spefikentällä. Muita aiheita ovat mm. kääntäminen, steampunk ja seksuaalisuuden ja sukupuolen moninaisuus suomalaisessa spefissä. Kaunokirjallisuutta on tarjolla mm. Anna Saloselta, Maija Haavistolta, Anu Korpiselta ja monelta muulta.

Tätä lehteä et halua missata! Siispä jos et ole maksanut Stk:n jäsenmaksua vuodelle 2017, se kannattaa tehdä pikimmiten, koska lehti on menossa painoon lähipäivinä ja jäsenenä saat Cosmos Penin ensimmäisten joukossa.

Jäsenmaksu (16 e) maksetaan seuran tilille IBAN: FI09 8000 1901 7460 33, BIC: DABAFIHH. Viitteeksi 20174. Tarkemmat ohjeet täällä  ja jäsenedut täällä.

Lehden kansitaiteilijana Julia Savtchenko.