Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Atonova & Spefigradu

21.8.2021 @ 14:00 - 17:00

Atorox ja Nova-kilpailujen tulokset julkistetaan 21. elokuuta 2021 yhdistetyssä Atonova-tapahtumassa Turun yliopiston ylioppilaskunnan Turku-salissa. Tilaisuudessa paljastetaan myös uusi keraamikko Carola Gunellin toteuttama Atorox-palkintopatsas ja luovutetaan palkinto viime vuoden Atorox-voittajalle Reetta Vuokko-Syrjäselle. Samassa yhteydessä jaetaan lisäksi Finfarin palkinto edellisen vuoden parhaasta spekulatiivista fiktiota käsittelevästä pro gradu -työstä.
Koronatilanteen seurauksena kyseessä on kutsuvierastilaisuus, joka jaetaan yleisölle videoyhteydellä osoitteessa https://youtu.be/W0ufGFtjJ_U
Tapahtuman aikataulu:
Klo 14: Atorox 2020 & 2021
Klo 15: Nova 2021
Klo 15.30 Finfarin spefi-gradu
Koronatilanteen salliessa paneelikeskustelu
Atorox jaetaan aina edellisen kalenterivuoden parhaalle kotimaiselle tieteis- tai fantasianovellille. Voittaja valitaan yleisöäänestyksellä. Ehdokaslista kootaan esiraadin ja fandomin antamien äänien perusteella. Palkinto on jaettu vuodesta 1983 lähtien ja se on saanut nimensä Aarne ”Outsider” Haapakosken Atorox-robottihahmon mukaan.
Atoroxin kanssa perinteisesti samassa tilaisuudessa jaettavan Nova-kirjoituskilpailun tulokset julkistetaan niin ikään Atonova-tapahtumassa. Nova on Turun Science Fiction Seuran, Turun yliopiston tieteiskulttuurikabinetin ja Suomen tieteis- ja fantasiakirjoittajien yhteinen palautteellinen kirjoituskilpailu.
Koronarajoituksista: Varsinais-Suomessa yli 10 hlön sisätilaisuudet ovat sallittuja turvavälein 15.8. asti. Elokuun puolivälin koronatilanteen perusteella selviää, voidaanko Atonovaa järjestää suunnitellussa muodossaan.

Tiedot

Päivämäärä:
21.8.2021
Aika:
14:00 - 17:00
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://www.youtube.com/watch?v=W0ufGFtjJ_U