Viestejä paremmista tulevaisuuksista -antologian novellivalinnat valmiit

Suomen tieteis- ja fantasiakirjoittajien Viestejä paremmista tulevaisuuksista -antologian toimituskunta on suorittanut valintansa antologiaan tarjottujen novellien ja raapaleiden joukosta. Yhteensä antologiaan tarjottiin määräaikaan mennessä (31.1.2020) 31 novellia ja raapaletta.

Tarjottujen tekstien laatu oli korkea, ja useissa ulkopuolelle jääneissä novelleissa ongelma ei ollut tekstin laatu vaan hieman ohi antologian teeman oleva fokus. Yllättävän moni kirjoittaja oli päättänyt lähestyä valoa ja utopiaa pimeyden ja dystopian kautta, minkä seurauksena ulos jäi useita sinällään todella hyviä novelleja. Toimituskunta toivookin, että kirjoittajat tarjoavat näitä tekstejä rohkeasti muihin julkaisuihin.

Valittuja tekstejä kehitetään edelleen kirjoittajien kanssa. Antologian toimituskuntaan kuuluvat Camilla Kantola, Teemu Korpijärvi ja Reetta Vuokko-Syrjänen.

Antologian toimituskunta