Viestejä paremmista tulevaisuuksista -antologian väliaikatiedote

Suomen tieteis- ja fantasiakirjoittajien Viestejä paremmista tulevaisuuksista -antologiaan tarjottiin määräaikaan (31.1.2020) mennessä yhteensä 31 novellia ja raapaletta. Toimituskunta on aloittanut tarjottujen tekstien läpikäymisen. Kirjoittajille ilmoitetaan valituista teksteistä maaliskuun puolivälissä. Tekstejä ryhdytään tämän jälkeen työstämään yhdessä kirjoittajien kanssa.

Kiitämme kaikkia, jotka ovat tarjonneet tekstejä antologiaan.

Päivitys: Antologiaan osallistuneille on sähköpostitse kuitattu teksti saapuneeksi. Kirjoittajat, jotka ovat lähettäneet enemmän kuin yhden tekstin, ovat saaneet kuittauksen jokaisesta tekstistä erikseen. Jos samasta tekstistä on lähetetty useita versioita deadlinen siirtymisen vuoksi, kuittaus on tullut uusimmasta versiosta.

Jos olet lähettänyt tekstisi eikä kuittausta näy sähköpostissasi, ole mahdollisimman pian yhteydessä toimitukseen osoitteessa stkantologia@gmail.com.

Toimituskunta:

Camilla Kantola
Teemu Korpijärvi
Reetta Vuokko-Syrjänen

2 kommenttia artikkeliin ”Viestejä paremmista tulevaisuuksista -antologian väliaikatiedote”

  1. Olisikohan tekstistä pitänyt tulla kuittaus sähköpostiin? Minulle ei ainakaan tullut, joten mietin, onko teksti tullut ollenkaan perille.

    • Kuittauksia ei ole vielä lähetetty. Niiden lähettämisestä on ollut puhetta, eli välitän tiedon toimitukselle että niille on kysyntää.

Kommentointi on suljettu.