Marko Hautalan kauhukirjoittamisen kurssi Jyväskylässä 14.10.2018

Pelkoa ja inhoa kirjoittajakammiossa: kauhun kirjoittaminen

Marko Hautalan kauhukirjoittamisen kurssi Jyväskylässä 14.10.2018

Hyvässä kauhutarinassa on kyse vahvasta tunnelmasta ja yleensä lukijan pelottelusta. Mutta miten temppu toteutetaan, kun kaikki on jo tehty? Kurssilla käsitellään mm. kauhukliseitä, pelon eri muotoja ja etsitään juuri omalle kirjoittajaluonteelle sopivaa genren alalajia ja tapoja päästä kirjoittamiselle otolliseen mielentilaan. Kurssiin sisältyy myös lyhyitä kirjoitusharjoituksia ja keskustelua. Keskusteluun osallistuminen ja omien tekstien ääneen lukeminen on täysin vapaaehtoista.

Kurssi on avoin kaikille kauhun kirjoittamisesta kiinnostuneille vasta-alkajista edistyneisiin. Osallistujat saavat vinkkejä ja näkökulmia, joita voi soveltaa sekä tekeillä olevaan tekstiin että uusien ideoimiseen, olivat ne sitten novelleja tai romaanikäsikirjoituksia. Kurssi järjestetään sunnuntaina 14.10. Jyväskylässä Veturitalleilla klo 11-17. Osoite Veturitallinkatu 6, aivan Jyväskylän Matkakeskuksen lähettyvillä.

Saman viikonlopun lauantaina Jyväskylän Science Fiction Seura 42 järjestää perinteikkään Lokacon-tapahtuman, eli nyt kannattaa saapua Jyväskylään vaikka koko viikonlopuksi! Lokaconia vietetään la klo 10.30-16 Jyväskylän kaupunginkirjastolla. Tarkka ohjelma päivittyy conin sivuille.

Kurssimaksu ja ilmoittautuminen:

20 euroa / Suomen tieteis- ja fantasiakirjoittajat ry:n jäsenet

30 euroa / muut

Ilmoittautumiset osoitteeseen marko.m.hautala (at) gmail.com ma 1.10.2018 mennessä. Kurssille mahtuu enintään 12 osallistujaa. Kerrothan ilmoittaumisen yhteydessä nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi, oletko STK:n jäsen sekä mahdollisen erityisruokavalion kahvitarjoilua varten.

Kurssi järjestetään Taiteen edistämiskeskuksen tuella.