Stk:n kirjoittajaohjelmaa Finncon-perjantaina

Suomen tieteis- ja fantasiakirjoittajat ry järjestää kaikille avointa kirjoittamisaiheista ohjelmaa perjantaina 13.7.

Iltapäivän aikana on luvassa yhdistyksen vapaamuotoinen miitti, kauhuteemainen kirjoittamispaja, asiaa fantasian kirjoittamisesta ja muuta kirjoittamisaiheista keskustelua. Ohjelmaa on klo 14.00-18.00. Tarkka aikataulu julkaistaan tällä sivulla, tapahtuman Facebook-sivulla sekä Finnconin kotisivuilla piakkoin.

Paikkana on Turun yliopiston Quantum-rakennuksen kakkoskerroksen luentosali XVII. Paikan löytää helposti, kun tulee sisään Naturan pääovista, nousee toiseen kerrokseen ja menee kulkuputken kautta Quantumin puolelle.

Lämpimästi tervetuloa seuraamaan ohjelmaa ja tapaamaan muita spefikirjoittajia!

Virallisen ohjelmaosuuden jälkeen iltaa voi jatkaa esimerkiksi Cosmic Comic Cafessa. Tarkempaa tietoa Finnconin illanviettomahdollisuuksista conin kotisivuilla.