Joctocon – Stk:n kevätmiitti la 21.4. Tampereella

Jocto = pienin SI-järjestelmän etuliite numeroille. Tervetuloa mukaan Suomen pienimpään mutta sitäkin mukavampaan coniin!

Joctocon eli Suomen tieteis- ja fantasiakirjoittajien kevätmiitti järjestetään lauantaina 21.4. Tampereella. Paikkana on Pirkkalaiskirjailijoiden tila osoitteessa Sammonkatu 2 . Ohjelma alkaa klo 12. Päivän aikataulu tarkentuu myöhemmin.

Ohjelmassa on mm. paneelikeskustelu, vapaata yhdessäoloa ja verkostoitumista sekä esitys aiheesta ”Toisen näytöksen ongelmat: Miksi niin moni tarina kuolee aavikolle?” Esiintymässä ainakin Reetta Vuokko-Syrjänen, Solina Riekkola ja liuta äärimmäisen kiinnostavia mysteerinimiä. ( = Emme vielä tiedä, ketä, mutta asia selvinnee 21.4. klo 12 mennessä.)

Joctoconin järjestää Suomen tieteis- ja fantasiakirjoittajat ry. Tapahtuma on avoin kaikille kiinnostuneille. Päivän aikana pidetään myös Stk:n kevätkokous, jossa hyväksytään edellisen vuoden toimintakertomus ja johon osallistuminen on täysin vapaaehtoista, joskin ilahduttavaa. Nakkeja ei ole jaossa, ellei joku varta vasten halua sellaiseen tarttua.

Joctoconin tapahtumasivu Facebookissa