Kosmoskynä-verkkolehti jatkaa toimintaansa & Kosmoskynän toimittajahaku

Kosmoskynän verkkolehti jatkaa jälleen toimintaansa! Verkkolehden päätoimittajaksi on valittu Kallas Lukka, ja julkaisutoiminta käynnistyy uudelleen heti tällä viikolla. Kallas, Kosmoskynän päätoimittaja Toni Saarinen sekä muu toimituskunta huolehtivat siitä, että tuoretta luettavaa riittää tulevaisuudessa myös Kosmoskynän verkkoversiossa. Luvassa on novelleja, arvosteluja, artikkeleita sekä raportteja erinäisistä tapahtumista.

Tarkkailkaapa siis lehden sivuja: http://www.kosmoskyna.net/
Ja seuratkaa Kosmoskynää Facebookissa: https://www.facebook.com/ Kosmoskyna/

Haluatko Kosmoskynän toimituskuntaan?

Kirjoituskutsu vuoden ensimmäiseen paperinumeroon on luvassa helmikuun alkupuoliskolla. Tässä vaiheessa julistetaan TOIMITTAJAHAKU. Kosmoskynän toimituskuntaan voi kyllä liittyä milloin vain, mutta nyt aivan alussa on erityisen otollinen vaihe! Toimittajat voivat työskennellä paperinumeron tai verkkolehden tai molempien parissa – miten vain aikaa ja kiinnostusta riittää. Homma sisältää julkaisun ideointia, omien artikkelien kirjoittamista sekä toisten tekstien oikolukua ja kehittelyä yhdessä kirjoittajan kanssa. Ei vaadi aiempaa kokemusta eikä suurta ajallista sitoutumista, vain tarkkuutta ja innostusta.

Lisäksi haetaan myös ns. PR-AVUSTAJAA. Tämän roolin valitsevan henkilön tehtävä on ennen kaikkea ottaa yhteyttä mahdollisiin mainostajiin ja muihin yhteistyötahoihin painetun version sponsoroinnin suhteen. Samaa hommaa tekevät myös päätoimittaja ja toimitussihteeri, eli yksin ei kukaan uppoa sähköpostien suohon. Kokemus vastaavasta touhusta on toki suositeltavaa.

Yhteydenotot kaikissa asioissa toimitus (at) kosmoskyna.net, kiitos!

Ohjeita: http://www.kosmoskyna.net/ mukaan-kosmoskynaan/