Kosmoskynä 2/2017

Kosmoskynä 2/2017 valmistui sopivasti jouluksi. Lehti on postitettu jäsenillemme ennen vuodenvaihdetta. Lehteä voi myös tilata irtonumerona yhdistykseltämme hintaan 6,50 euroa + postikulut. Tilaukset osoitteeseen tilaukset@tieteiskirjoittajat.net .

Kannen teki Anu Korpinen.

Kauhuteemainen lehti sisältää runsaasti luettavaa, mm. Worldcon-reportaasin, kauhuun liittyviä artikkeleita, Atorox-voittaja Maiju Ihalaisen haastattelun ja esikoiskirjailija Mia Myllymäen esittelyn sekä novellin Murran kahleet ikuisuuden. Lehdessä on myös Minna Roinisen ja Artemis Kelosaaren esittelyt sekä Pirja Hyyryläisen novelli Paikkalippu, Reetta Vuokko-Syrjäsen novelli Tämä puoli ylöspäin ja Teemu Korpijärven Jahtimestarin apupojat.

Vuonna 2018 uudet tuulet puhaltavat sekä Kosmoskynässä että Kosmoskynän verkkolehdessä. Miia Outisen jälkeen Kosmoskynän päätoimittajana jatkaa Toni Saarinen. Kiitokset Miialle suuresta työstä lehden parissa! Tiedotamme myöhemmin lisää Kosmoskynän verkkolehden tilanteesta.

Kirjallista uutta vuotta kaikille!