Kosmoskynään haetaan kauhuteemaisia tekstejä

Tarjoa tekstejäsi tai taiteile syksyn kauhuteemaiseen Kosmoskynään! Syksyn numeroon kaivataan vielä kauhuteemaisia novelleja ja artikkeleita. Millaisia eri näkökulmia kauhuun voi löytää? Millaista on kauhukirjallisuus Suomessa juuri nyt? Miten pelkoa voi sanallistaa? Teemaa voit tulkita haluamallasi tavalla – tarjoa siis rohkeasti tekstejäsi tai artikkeli-ideoitasi lehteen!

Etsinnässä on myös novelli- ja kansikuvituksen toteutuksesta tässä tai tulevissa lehdissä kiinnostuneita.

Lähetäthän novellisi 30.9. mennessä osoitteeseen toimitus@kosmoskyna.netSamaan osoitteeseen voit 15.9. mennessä lähettää artikkeli- tai kolumni-ideasi (artikkelin ei siis tarvitse olla vielä kyseiseen päivään mennessä valmiiksi kirjoitettu, suunnitelma riittää) tai ilmoittaa kiinnostuksestasi tehdä lehteen kuvitusta.