Noviisi 2017 käynnistyy

Suomen tieteis- ja fantasiakirjoittajat (Stk), Turun yliopiston tieteiskulttuurikabinetti (Tutka) ja Turun Science Fiction Seura (TSFS) järjestävät 13–17-vuotiaille nuorille suunnatun science fiction- ja fantasianovellikilpailun Noviisi 2017. Jo vuodesta 2007 lähtien järjestetty kirjoituskilpailu julkistettiin Turun kirjamessuilla viime viikonloppuna. Kyseessä onkin näin juhlavuosi Noviisin täyttäessä pyöreät kymmenen vuotta.

Kirjoittamisaikaa on varattu runsaasti, ja tekstien deadline on 30.4.2017.

Kilpailuun haetaan science fictioniin tai fantasiaan liittyviä novelleja, muutoin aihe on vapaa. Tekstien maksimipituus on 10 000 merkkiä (välilyönteineen) eli noin viitisen sivua. Kilpailunovellit tulee lähettää sähköpostin liitteenä 30.4.2017 keskiyöhön mennessä osoitteeseen noviisikilpailu (at) gmail.com .

Tarkat ohjeet ja lisätiedot löytyvät täältä: http://noviisi.blogspot.fi/2016/09/noviisi-2017-kaynnistyy.html