Mukaan Kosmoskynän verkkotoimitukseen?

Hoi lehtityöstä ja verkkotoimituksesta kiinnostuneet kirjoittajat! Suomen tieteis- ja fantasiakirjoittajat ry:n Kosmoskynä-lehti (www.kosmoskyna.net) hakee verkkotoimitukseensa uusia jäseniä ja julkaistavaa materiaalia!

Verkkotoimituksen toimintaan kuuluu verkkolehteen lähetettyjen tekstien tarkistaminen tai oman motivaation mukaan niiden omatoiminen tuottaminen. Verkkolehden julkaisujen aihealueeksi käy kaikenlainen spekulatiivinen fiktio julkaisumuodosta riippumatta. Voit kirjoittaa siis esimerkiksi peleistä, sarjakuvista, elokuvista tai tv-sarjoista. Tekstin tulee kuitenkin käsitellä teosta käsikirjoituksen näkökulmasta ja verkkolehden pääpaino pyritään pitämään kirjallisissa tuotoksissa. Verkkolehdessä sinun on myös mahdollista julkaista materiaalia video-, ääni- tai kuvamuodossa. Tällaiset julkaisut vaativat kuitenkin jo yhteydenottovaiheessa valmiin tuotoksen tai muun työnäytteen.

Mikäli kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen verkkotoimitus (at) kosmoskyna.net. Kerro viestissä jonkin verran itsestäsi ja mieluusti myös aikaisemmasta kirjoituskokemuksestasi. Toivoisimme, että toimituskunnan jäsenet kykenisivät sitoutumaan säännölliseen julkaisuaikatauluun, josta voimme sopia jokaisen oman tilanteen mukaan. Voit halutessasi lähestyä meitä myös yksittäisiin julkaisuihin liittyen.

Selvennyksenä sanottakoon, että kyse on järjestötoimintatyyppisestä työstä, josta ei makseta palkkiota.

Terveisin
Niko Nikkilä
Kosmoskynä-verkkolehden päätoimittaja